Koneen modernisointi – Vanhat tuotantokoneet – Metecno Oy

Koneen modernisointiKelauskoneen modernisointi - ennen ja nyt.

Vanhan, mekaanisesti hyväkuntoisen tuotantokoneen modernisointi on yrityksellenne taloudellisesti usein erittäin järkevä vaihtoehto uuden hankkimisen sijaan. Modernisointimme tuloksena vanha koneenne vastaa automaatio- ja turvallisuustasoltaan tämän päivän vaatimuksia ja uudet modernisoinnin tuottamat edut ovat heti käytössä.

Vanhoja työstökoneita ei välttämättä kannata korvata uusilla vain logiikan tai toimintaperiaatteen vanhenemisen vuoksi, sillä tekemällämme modernisoinnilla laitteen ikää saadaan edullisesti pidennettyä, puutteet korvattua ja toimintaa laajennettua.

Modernisointia saatetaan tarvita myös tapauksissa, joissa laitteiden ja järjestelmien käyttötarkoitukset muuttuvat tai vaatimukset niitä kohtaan kasvavat. Modernisoinnin kohde voi olla mikä hyvänsä kone, kunhan lähtötilanteessa tiedämme modernisoinnin aidosti parantavan koneen ominaisuuksia.

Miksi tilata meiltä koneen modernisointi?

Meillä on useiden vuosien kokemus erilaisten modernisointiprojektien suunnittelusta ja toteutuksesta, joten voitte luottaa tilaajana projektin onnistumiseen. Voitte tilata meiltä modernisoinnin monenlaisille työstö-, tuotanto- ja CNC-koneille avaimet käteen -periaatteella ja siten säästyä murehtimasta teknisiä yksityiskohtia. Palvelumme joustaa täysin tarpeidenne mukaan ja hintatasomme on kilpailukykyinen.

Keskuksen modernisointi - ennen ja nyt.Räätälöimme ohjauksen ja käyttöliittymän vastaamaan yrityksenne tämän hetken tarpeita sekä vaatimuksia. Modernisoinnin valmistuttua voimme edelleen huolehtia laitteen toimintavarmuudesta ja tuoda siihen lisäominaisuuksia.

Saatte modernisoinnistamme yrityksellenne monia etuja:

  • Se on edullisempaa kokonaan uuden laitteen hankintaan verrattuna
  • Vanha, kestävä kone hyödynnetään kiertotalouden hengessä
  • Koneen turvallisuustaso paranee
  • Laitteen tuottavuus ja suorituskyky kasvaa
  • Käyttöönottokoulutus on kevyt eikä vie aikaa
  • Toimitusaika yleensä lyhyempi kuin uuden koneen valmistamisessa
  • Modernisointi säästää sinut työläältä uuden koneen kartoittamisen ja hankkimisen vaivalta

Teemme projektikohtaisesti modernisoinnit aina suunnittelusta toteutukseen saakka ja tarjoamme päälle perusteellisen käyttökoulutuksen.

Vanhojen tuotantokoneiden modernisointi ei ole ainoa osaamisalueemme. Voimme toteuttaa myös hieman erikoisempia modernisointeja, kuten tämä, jonka teimme Tampereen Frenckellin tornikellon soittokoneistolle.

Ota siis yhteyttä, esittele yrityksesi kone ja kerro, miten haluaisitte vielä hyödyntää sitä. Tulemme paikan päälle tutustumaan ja kerromme oman ratkaisumme pulmanne ratkaisemiseksi.

Lue referensseistämme, miten olemme aiemmin onnistuneet modernisoinneissa!

Kysy lisää palveluistamme – me autamme!